Laat je inspireren

We vinden het zelf altijd leuk om ons voor een reis aan de hand van bewegende beelden te laten inspireren. Met onderstaand filmpje laten we je zien hoe je met ons door China reist en wat je onderweg allemaal gaat zien. In het filmpje nemen we je mee op een reis vol ontdekkingen en ervaringen waarbij we het belangrijk vinden dat je buiten de toeristische hoogtepunten het land ook écht beleeft. Natuurlijk bezoek je de Chinese muur in Beijing, het Terracotta leger in Xi’an of de rijstvelden bij Ping’an. Maar China heeft nog zoveel meer te bieden.

Ontdek de vreemd gevormde karstbergen op de fiets, slaap in een nomadentent op de open vlakte en probeer gefrituurde insecten tijdens een foodsafari. Ontmoet onderweg de lokale bevolking; met handen en voeten kom je erachter hoe een kaligraaf werkt en probeer je je eigen thee samen te stellen. Wij zorgen ervoor dat je op deze plekken in kleinschalige traditionele hotels verblijft. Van een hutong hotel in Beijing tot een guesthouse en van een oud Westers hotel tot een nomadentent.

 

Laat je inspireren en beleef China op de manier die wij zelf het leukst vinden. Bouw je eigen reis met die ervaringen die voor jou onmisbaar zijn met onze bouwstenen en rondreizen.