Bouw je China-reis met kinderen

Individuele familiereis China

Met de kinderen een reis naar China maken? Doen! Of je nu met kleine kinderen of tieners reist, China is geschikt voor het hele gezin. Het voordeel van China is dat er ontzettend veel te zien is: kleurrijke gebouwen, bergen en groene parken vol reuring. Zo klauter je de ene dag over de Chinese Muur, niet voor niets één van de zeven wereldwonderen; de muur lijkt eindeloos. Het volgende moment sta je oog in oog met kleisoldaten en een park vol pandaberen. Dobber vervolgens op een bamboevlot over een spiegelende rivier tussen het Karstgebergte. Natuurlijk mag ook metropool Shanghai niet ontbreken aan je China-reis. Speciaal voor gezinnen hebben we een familiereis samengesteld waarbij we net andere keuzes hebben gemaakt in slaapplekken en de reisafstanden tussen de plekken wat korter zijn.

 

Riksja Kids: samen de wereld ontdekken

Naast China bieden we nog een groot aantal kindvriendelijke bestemmingen aan. Deze bestemmingen vind je terug op de website van Riksja Kids. Riksja Kids bestaat uit een team van reizende ouders én reisfanaten. Zij adviseren je uit eigen ervaring over het reizen met kinderen: van baby’s tot tieners.

“Je kinderen laten je met een onbevangen blik naar de wereld kijken. Maar bovenal is contact met de lokale bevolking veel sneller gemaakt. Reizen met kinderen brengt je zo echt dichter bij het land.” – Leonie, bestemmingsexpert Riksja Kids

China rond in 13 shots

Reiziger Sanne maakte een reis door China. Luke van 2,5 op de rug en een selfiestick in de hand. Dit is het resultaat!

Verstuur je reisplan