Mijn reisplan

Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

   china familiereisChina met kinderen

   Familiereis China met kinderen vanaf 8 jaar

   Het is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor je reis met kinderen, maar China staat garant voor spannende verhalen uit het verleden en een waanzinnig landschap. Kortom, een reis vol avonturen voor het hele gezin.

   We hebben een familiereis samengesteld naar China die start in Beijing met zijn statige pleinen. Klauter over de Chinese Muur, niet voor niets één van de zeven wereldwonderen; de muur lijkt eindeloos. Dan sta je oog in oog met kleisoldaten en een park vol pandaberen. Dobber vervolgens op een bamboevlot over een spiegelende rivier tussen het Karstgebergte. Laat tot slot een vlieger op in de moderne metropool Shanghai.

    

   China reizen met kinderenOntdek China met kids

   Het voordeel van China is dat er ontzettend veel te zien is: Kleurrijke gebouwen, bergen en groene parken vol reuring. De goedlachse bevolking is een belangrijk onderdeel van je China ervaring. Reizend met kinderen maak je in China nog makkelijker contact. Je gaat op food safari en maakt een fietstocht op het platteland. De manier waarop je reist is afwisselend: Van een supersnelle trein tot een vliegtuig, een taxi en een bamboevlot.

   Je verblijft in een sfeervol  courtyard hotel, een verbouwde boerderij met zwembad, en een comfortabel stadshotel met uitzicht op de skyline van Shanghai.

   Een reis vol zien en beleven, daarom raden we deze reis aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Klik hier voor een dag-tot-dag beschrijving van deze 15-daagse China reis met kinderen.

    

   China rond in 13 shots

   Collega Sanne maakte een reis door China. Luke van 2,5 op de rug en een selfiestick in de hand. Dit is het resultaat!