Welkom op het Riksja China reisblog

Reisspecialisten Bea & Danny op reis in China

China specialisten Bea & Danny

China is een bijzondere bestemming binnen Azie. Het gaat hier net even anders als in de rest van de Aziatische landen en natuurlijk al helemaal anders dan bij ons in Europa. Daarom delen wij, als China-reisspecialisten, graag onze tips & trucs met onze toekomstige) reizigers.

Even voorstellen: Wij zijn Danny & Bea, de reisspecialisten van China bij Riksja Travel. Wij hebben zelf, als we al onze China-reizen bij elkaar optellen, al veel van het grote land ontdekt en gezien. Bea is zelf al zes keer naar China geweest en heeft steeds wat anders bezocht. Ze is zelf naar van noord naar zuid-China gereisd en is ook via Riksja China op pad geweest en heeft deze reis toen gecombineerd met een 10-daags bezoek aan Tibet. Komend najaar staat reis nummer zeven op het programma en gaat ze de omgeving van Sichuan verder in, meer Tibetaanse gebieden hier ontdekken.

Ook Danny kent China (natuurlijk!) op zijn duimpje. Met zijn 18 reizen door dit immense land en kennis van de Chinese taal mag je hem met recht een échte China-freak noemen. Zijn tips en trucs deelt hij graag met je.

Uiteraard horen wij, na thuiskomst van de reizigers, vaak bijzondere verhalen die vaak ook heel leuk zijn voor reizigers die nog op pad gaan. Ben je zelf ook gek op China of kom je net terug en wil je je ervaringen en belevenissen delen? Mail ons dan op info@chinaonline.nl. Veel leesplezier!

Danny & Bea naar China: Voor werk op reis? Of een werkvakantie?

Danny & Bea naar China: Voor werk op reis? Of een werkvakantie?

10 July 2017
Tip: eten bij Beijing Bao in Rotterdam

Tip: eten bij Beijing Bao in Rotterdam

12 May 2017
7 tips voor wereldstad Shanghai

7 tips voor wereldstad Shanghai

12 April 2017

Blog archief

Onze blogcategorieën

Verstuur je reisplan