Welkom op het Riksja China-reisblog

China is een bijzondere bestemming binnen Azië. Het gaat hier net even anders dan in de rest van de Aziatische landen en natuurlijk al helemaal anders dan bij ons in Europa. Daarom delen wij, als China-kenners, graag onze tips & trucs met onze (toekomstige) reizigers.

Even voorstellen: Wij zijn Danny en Anouk de China-experts van Riksja Travel. Wij hebben zelf, als we al onze China-reizen bij elkaar optellen, al veel van het grote land ontdekt en gezien.

China-fan Danny:

Danny kent China (natuurlijk!) op zijn duimpje. Met zijn ruim twintig reizen door dit immense land en kennis van de Chinese taal mag je hem met recht een échte China-freak noemen. Zijn tips en trucs deelt hij graag met je.

China-gek Anouk:

Anouk komt al bijna tien jaar graag en vaak in China en omgeving. Na in China en Taiwan te hebben gewoond en de taal en cultuur te hebben bestudeerd, is het nu ook tijd haar ervaring met anderen te delen!

Uiteraard horen we na thuiskomst van de reizigers vaak bijzondere verhalen die vaak ook heel leuk zijn voor reizigers die nog op pad gaan. Ben je zelf ook gek op China of kom je net terug en wil je je ervaringen delen? Mail ons dan op info@chinaonline.nl.

Veel leesplezier!

Is het nog veilig om naar Hong Kong te gaan?

Is het nog veilig om naar Hong Kong te gaan?

9 oktober 2019
Leuk duurzaam nieuws uit China!

Leuk duurzaam nieuws uit China!

31 juli 2019
Help, ik wil naar China! Maar waar moet ik heen?

Help, ik wil naar China! Maar waar moet ik heen?

18 juni 2019
Comfortabel met de trein door China

Comfortabel met de trein door China

26 februari 2019

Blog archief

Onze blogcategorieën