Welkom op het Riksja China-reisblog

Reisspecialisten in China

China-fanaten Nyncke & Danny

China is een bijzondere bestemming binnen Azië. Het gaat hier net even anders als in de rest van de Aziatische landen en natuurlijk al helemaal anders dan bij ons in Europa. Daarom delen wij, als China-kenners, graag onze tips & trucs met onze (toekomstige) reizigers.

Even voorstellen: Wij zijn Danny en Nyncke, de China-experts van Riksja Travel. Wij hebben zelf, als we al onze China-reizen bij elkaar optellen, al veel van het grote land ontdekt en gezien. Bea is zelf al zes keer naar China geweest en heeft steeds wat anders bezocht. Ze is zelf naar van Noord naar Zuid-China gereisd, is ook met Riksja China op pad geweest en heeft deze reis toen gecombineerd met een tiendaags bezoek aan Tibet. Komend najaar staat reis nummer zeven op het programma en gaat ze de omgeving van Sichuan verder in om meer Tibetaanse gebieden hier te ontdekken.

Danny kent China (natuurlijk!) op zijn duimpje. Met zijn achttien reizen door dit immense land en kennis van de Chinese taal mag je hem met recht een échte China-freak noemen. Zijn tips en trucs deelt hij graag met je.

Daarnaast komt Nyncke al 10 jaar over de vloer in China. De liefde begon met een tweeweekse vakantie in Beijing en Shanghai en is daarna eigenlijk nooit meer over gegaan. Ze woonde 3 maanden in Shanghai en is daarnaast ook nog als reisleider werkzaam geweest in het land waar ze geen genoeg van kan krijgen, China.

Uiteraard horen we, na thuiskomst van de reizigers, vaak bijzondere verhalen die vaak ook heel leuk zijn voor reizigers die nog op pad gaan. Ben je zelf ook gek op China of kom je net terug en wil je je ervaringen en belevenissen delen? Mail ons dan op info@chinaonline.nl. Veel leesplezier!

Het vergeten Shanghai

Het vergeten Shanghai

18 september 2018
Even voorstellen.. nieuwe reisspecialist China

Even voorstellen.. nieuwe reisspecialist China

29 augustus 2018
Vanaf nu visumvrij naar China

Vanaf nu visumvrij naar China

12 juli 2018
Danny & Bea naar China: voor werk op reis? Of een werkvakantie?

Danny & Bea naar China: voor werk op reis? Of een werkvakantie?

10 juli 2017

Blog archief

Onze blogcategorieën