Last minutes en visumvrij naar China

Een visum hoeft geen belemmering te zijn voor een reis naar China. Zeker niet voor een last minute vakantie. Er is in de laatste jaren veel veranderd op het gebied van visa voor China en met de komst van het 144 uur (6 dagen) transit visum voor de regio’s rond Beijing en Shanghai zijn er ineens mogelijkheden om zonder visum last minute naar China te reizen. Hieronder vind je korte reizen die wij op zeer korte termijn kunnen organiseren en waarvoor je als Nederlandse of Belgische reiziger geen visum nodig hebt. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op.  Onze ervaren China-gekken Danny en Anouk helpen je graag verder.

Kies je favoriete China rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

China visumvrij; citybreak Beijing en Hong Kong

Reisschema: Beijing - Jinshanling - Chengde - Hong Kong
Reisduur: 9 nachten/10 dagen
Reissom: € 1039,- p.p. bij 2 personen

Tijdens deze 10-daagse rondreis maak je in korte tijd kennis met China. Deze reis is dan ook ideaal voor mensen die niet al te lang op reis kunnen of eerst een kijkje willen nemen voordat een grotere reis gepland kan worden. Omdat je voor deze reis geen visum voor China nodig hebt, is de reis ook uitermate geschikt als last minute. Je reis start in Beijing en via de machtige Chinese muur reis je naar Chengde, het buitenverblijf van de keizers (niet te verwarren met de stad Chengdu aan de andere kant van het land). Uiteindelijk neem je de trein of het vliegtuig naar Hong Kong voor de laatste dagen. Liever naar Shanghai? Dat kan ook visumvrij.

Welke optie wil je aanvragen?

China visumvrij; citybreak Beijing en Hong Kong
Waag een gokje in Macau
Naar het strand op tropisch Hainan
x
+

Voeg deze rondreis toe aan je China reisplan!

China visumvrij; citybreak Shanghai en Hong Kong

Reisschema: Shanghai - Luzhi - Tongli - Suzhou - Hong Kong
Reisduur: 9 nachten/10 dagen
Reissom: € 1229,- p.p. bij 2 personen

Tijdens deze 10-daagse rondreis maak je in korte tijd kennis met China. Deze reis is dan ook ideaal voor mensen die niet al te lang op reis kunnen of eerst een kijkje willen nemen voordat een grotere reis gepland kan worden. Omdat je voor deze reis geen visum voor China nodig hebt, is de reis ook uitermate geschikt als last minute. Je reis start in Shanghai en via de waterdorpen Luzhi en Tongli reis je naar de tuinen van China; Suzhou. Per snelle trein reis je terug naar Shanghai. Uiteindelijk neem je de trein of het vliegtuig naar Hong Kong voor de laatste dagen. Liever naar Beijing? Dat kan ook visumvrij. 

Welke optie wil je aanvragen?

China visumvrij; citybreak Shanghai en Hong Kong
Waag een gokje in Macau
Naar het strand op tropisch Hainan
x
+
1
van
2

 

Algemene informatie China-rondreizen

Bij de rondreizen staat aangegeven wat inclusief en exclusief is in de rondreis. De internationale vluchten zijn altijd exclusief. We kunnen zeker een vluchtvoorstel maken of boek deze apart via de vliegticketspagina.

Reis aanpassen?

Binnen China kunnen deze visumvrije reizen niet aangepast worden. Dit omdat je simpelweg niet langer in China mag blijven dan de 6 dagen die nu in de reis zitten. Ook mag je zonder visum niet buiten de genoemde regio’s komen. Wel kan de reis aan het einde in Hong Kong nog worden uitgebreid. Reis bijvoorbeeld door naar gokstad Macau. Geef dit aan als je je reisplan invult, we passen de reis dan voor je aan.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben je al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen