Bouw je eigen China-reis

… en leer China kennen. Een land van uitersten, geworteld in eeuwenoude cultuur, maar wel gangmaker in de sneltrein van de wereldeconomie. Waar ossen ploegen naast hypermoderne wolkenkrabbers. Meer dan een miljard Chinezen verruilden Mao voor een mobieltje. Tijdens je China rondreis slaap je in traditionele hutong hotels met eigen binnenplaats en sfeervolle lodges met uitzicht op rijstvelden en karstbergen. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door China.

Stel je eigen China-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Reis door China buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte China reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete China rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

We geven je eerlijk advies

We willen graag weten hoe jij het liefste reist en geven je eerlijk advies over de slimste route, vlucht of de zwaarte van een bouwsteen. Zo kunnen we samen met jou de China-reis bouwen die het beste bij je past. Bellen of mailen ons gerust of vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Riksja China maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl.

Hart voor de wereld

Met onze reizen willen we een positieve impact maken. We geloven dat reizen de wereld mooier kan maken, mits het verantwoord gebeurt. Deze positieve impact stimuleren we o.a. door de volledige CO²-uitstoot van je reis te compenseren. Daarnaast steunen we tal van projecten wereldwijd. Wij vinden het belangrijk dat de overnachtingsplekken en gidsen een eerlijke prijs krijgen voor hun diensten. We kiezen voor partners met dezelfde waarden als wij: vrijheid, echtheid en goed doen voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis: kleinschalig en verantwoord, waarbij de mens centraal staat. Zo heb jij een onvergetelijke ervaring en kunnen wij de wereld mooi houden. Op onze impact-pagina vind je meer informatie.

  

Volg ook ons China reisblog 
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Lees bijvoorbeeld de blog van China-specialist Bea die schrijft over haar belevenissen op de Chinese Muur bij Jiankou.

Lees voor nog meer China-inspiratie ons blog met 10 redenen om naar China te reizen.