China Rondreis Zinderend Zhangjiajie

Zinderend Zhangjiajie

Bezoek de indrukwekkende Avatar Mountains

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Zhangjiajie, Wulingyuan
Reisduur: 4 dagen / 3 nachten
Reissom: vanaf € 283,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. bezoek Tianmen Mountain met gids

✓ Magische Avatar-bergen
✓ Unieke natuur
✓ Glazen loopbrug
✓ Nummer 1 attractie van China!

Overnachtingen: 1 overnachting in Zhangjiajie, 2 overnachtingen in Wulingyuan
Excursie: Bezoek Tianmen Mountain met Engelstalige gids
Transport: aankomsttransfer, vervoer tussen Zhangjiajie - Wulingyuan, transfer bij vertrek
Maaltijden: exclusief
  • overige maaltijden

  • fooien

  • optionele excursies

  • entreegelden

Dag 1 – Reisdag richting Zhangjiajie

Vandaag reis je richting Zhangjiajie (spreek uit: DjangDjaDje) waar je wordt opgewacht door onze chauffeur. Je herkent hem met het bekende bordje waar je naam op staat. Omdat de vluchten en treinen vaak laat in de avond aankomen boeken we een hotel in de binnenstad voor je. Op deze manier kun je de volgende dag vroeg op om meteen door te gaan naar de Tianmen Mountain. Uiteraard is dit geen must maar wel een dringend advies gezien de grote hoeveelheid Chinese toeristen die waarschijnlijk dezelfde plannen hebben als jij. Alleen zijn zij in een iets groter aantal aanwezig. Verstandig is dus om met je gids af te spreken om vroeg uit je hotel te vertrekken de volgende dag zodat je de grootste drukte voorblijft.

Tianmen Mountain ZhangjiajieDag 2/3 – Tianmen Mountain – Wulingyuan

Rise and shine! Het is waarschijnlijk vroeg dag…Na je ontbijt ontmoet je je Engelstalige gids en hij legt je meteen het plan van aanpak uit voor die dag. Hij bepaalt de verwachtte drukte en welke volgorde van het zien en opgaan van de Tianmen Mountain voor die dag het beste is. Zeker is in ieder geval dat je de kabelbaan in gaat en bovenaf een erg mooi uitzicht hebt. Het is niet voor niets dat al die toeristen hier in grote getalen op af komen.

Aan het begin van de middag brengen we je naar het hotel in Wulingyuan. Een net wat gezelliger plaatsje dan Zhangjiajie. De rest van de middag heb je ter vrije besteding en kun je bijvoorbeeld het Baofeng lake of de Avatar Mountains te bezoeken. Maar ook hiervoor geldt: houd rekening met wachtrijen en grote druktes. ’s Avonds aten we wat aan Xibu-street. Een gezellig en sfeervol straatje in Wulingyuan.

China - drukteDag 4 – Vertrek uit Zhangjiajie/Wulingyuan

Reis je met de nachttrein door? Dan zul je pas aan het einde van de dag vertrekken en heb je dus nog een hele dag voor je om de stad te ontdekken. Wij vonden zelf Xibu street en haar steegjes en straatjes heel gezellig om doorheen te slenteren. Wellicht sta je wel mee te dansen met twee jonge meiden die een hele stoet aan mensen op de ‘dansvloer’ krijgen.

Wij zorgen aan het einde van de dag weer voor vervoer naar het treinstation of de luchthaven van Zhangjiajie.

Goed om te weten: Zhangjiajie (en dan met name de Tianmen Mountain en de Avatar Mountains) vonden wij een bijzondere plek om gezien te hebben maar houd echt rekening met wachtrijen en busladingen vol met Chinese toeristen.

Indrukwekkende natuur, de uitzichten én de Chinese drukte: je hebt het allemaal in Zhangjiajie! Op en top Chinees!

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan