Kiekjes schieten in de Dongchuan Redlands

Dongchuan Redlands China

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Kunming - Redlands - Kunming
Reisduur: 2 dagen/1 nacht
Reissom: vanaf € 272,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. transfers

✓ Het kleurrijke platteland van China
✓ Fotogeniek landschap.
✓ Off-the-beaten track
✓ Privé vervoer

Overnachten: 1 nacht in een eenvoudig guesthouse
Excursie: geen
Transport: Tijdens de gehele bouwsteen inclusief
Maaltijden: Inclusief ontbijt
  • Maaltijden

  • Fooien

  • Entreegelden

Dongchuan Redlands FotografieDag 1 Kunming – Dongchuan Redlands

Bij aanvang van deze bouwsteen halen we je op bij je hotel, waarschijnlijk in Kunming. Dan reis je in zo’n drie uur naar je guesthouse te midden van de Redlands. Het is hier nog geen toeristisch goed ontwikkeld gebied dus de faciliteiten zijn beperkter dan in de rest van de plekken die we aanbieden in Yunnan. Uiteraard zorgen we wel voor een guesthouse waar je je eigen faciliteiten hebt. Nadat je je hier hebt geïnstalleerd kun je op pad gaan met je chauffeur. Hij neemt je mee naar de meest mooie plekjes. Hij spreekt dan wel geen Engels maar komt uit het gebied en kent het dus op zijn duimpje. Ben je er op een zonnige dag? (Beste kans tussen mei en september) Dan ga je vast en zeker naar een plek waar het rode land nog lang schittert en je de zon achter de bergen weg ziet zakken. Een mooie afsluiting na een eerste kennismaking met de Redlands.

Fotografie DongchuanDag 2 Dongchuan Redlands – Kunming

Als je wilt kun je de volgende dag vroeg opstaan en na de zonsondergang ook de zonsopgang in de Redlands zien. Wat ons betreft echt een aanrader! De chauffeur weet ook hiervoor weer de beste plek en neemt je er graag mee naar toe. Het is een beetje afhankelijk van je volgende bestemming of er nog tijd is om meer Redlands op de gevoelige plaat vast te leggen of dat het verstandig is om na zonsopgang weer door te reizen naar je volgende bestemming, waarschijnlijk via Kunming.

Mocht je nog wat tijd hebben, loop dan ook het dorpje van je guesthouse in. Het gaat er hier wat gemoedelijker aan toe dan in de grote stad. En misschien heb je ook wel geluk en mag je óp het platteland wat mooie portretten schieten van de boeren die hard aan het werk zijn..

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan