Oase_Dunhuang China Rondreis

De oase van Dunhuang

Midden in de Taklamakan woestijn ligt de stad Dunhuang. Een ware oase in de woestijn!

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Dunhuang
Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Reissom: vanaf € 172,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. zandduinentour

✓ Onderdeel van de Zijderoute
✓ Oase van Dunhuang
✓ Mogao grotten
✓ Ga een dagje sandboarden!

Overnachten: 2 nachten in een leuk hotel
Excursies: Dunhuang Zandduinen
Transport: Aankomst en vertrek transfers
Maaltijden: Geen
  • overige maaltijden

  • fooien

  • optionele excursies

  • entreegelden

Dag 1 – Buddha’s in de woestijn.

In de ochtend heb je de tijd om zelf in de stad rond te kijken. In de omgeving van het hotel zijn veel winkeltjes en restaurants waar je je prima kan vermaken. Of slaap lekker uit! Tip: Breng een bezoek aan de Mogao grotten waar je naast heel veel kleine boedha’s, ook een grote boeddha van 9 verdiepingen hoog kan bezoeken! Entree is op afspraak, vraag naar de mogelijkheden.

Dag 2 – Dunhuang

In de ochtend nemen we je mee naar de zandduinen van Dunhuang. Hier waan je je écht op de zijderoute. Deze zandduinen liggen aan de rand van de stad en je waant je ineens midden in de woestijn! Voor de avonturiers is er de mogelijkheid om van de grote zandduin af te glijden op een sandboard. Pas op, het gaat keihard!

Als je het wat rustiger aan wil doen, geniet dan van een kop thee in het theehuis met uitzicht op crescent moon lake. Van de gebaande paden ben je hier zeker. Aan het begin van de middag brengen we je terug naar het hotel. Blijf je liever op de zandduinen plakken? Dat kan ook! Je gaat dan op eigen gelegenheid terug naar het hotel.

Dag 3 – Vertrek

Afhankelijk van je volgende bestemming, heb je nog tijd om na je ontbijt in Dunhuang rond te struinen. Je reist vervolgens vaak verder per trein of per vliegtuig.

Wat wordt dan je volgende plek? Je kunt vanuit Dunhuang door naar Chengdu. Hier zou je ook de Tibetaanse gebieden kunnen gaan ontdekken. Een mooie aansluiting op deze reis! Reisspecialist Danny ging je voor en helpt je dan ook graag verder.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan