China Rondreis Kong_Fu_Fighting_Luoyang

Kungfu Fighting in Luoyang

Leer meer over Kungfu bij het Shaolin klooster vlakbij Luoyang

  • Overzicht
  • Inclusief
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Luoyang
Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Reissom: vanaf € 174,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. bezoek Shaolin tempel

✓ Mekka van de Martial Arts en Kungfu
✓ Neem een kijkje in het Shaolin klooster in Dengfeng
✓ Eventueel uit te breiden met een bezoek aan de Longmen grotten

Overnachtingen: 2 nachten in een hotel
Excursies: Shaolin tempel in Dengfeng
Transport: Vervoer bij aankomst naar het hotel
Maaltijden: Geen
  • maaltijden

  • fooien

  • optionele excursies

  • entreegelden

Dag 1: Aankomst in Luoyang

Nadat je bent aangekomen in Luoyang kan je de stad op eigen gelegenheid bekijken. Je hebt er de Longmen-grotten waar veel boeddha beelden in de rotsen zijn uitgehouwen. Ook de Baimasi tempel is een bezoek waar. Struin vervolgens door de oude stad en schiet je camera vol in de zijstraten van de hoofdweg. Heb je geen zin om zelf op onderzoek uit te gaan? Boek dat de excursiedag in Luoyang. De gids zal je alles laten zien wat je hier niet mag missen.

Dag 2: Shaolin tempel

In de ochtend komt de chauffeur je bij het hotel ophalen en brengt hij je naar Dengfeng. Hier is het Shaolin klooster. Het Shaolin klooster zelf is een leuke tempel maar zeker niet het hoogtepunt van Dengfeng. Dat ligt namelijk om de tempel heen; de vele Kungfu scholen. Hier kan je op je gemak rondlopen en genieten van de trainingen van de leerlingen. Wij vonden het fijn om gewoon te gaan zitten en te kijken naar de intensieve training op de eerste school die we tegenkwamen. In de loop van de dag brengt de chauffeur je terug naar Luoyang waarvandaan je weer verder reist.

“Luoyang stond al langer op mijn lijstje, maar door tijdsnood (wie kent het niet tijdens het reizen in China) kwam het er maar niet van. Ik ben er nu geweest en vooral de Kung Fu lessen waren een feest om naar te kijken!”

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan