Summer palace Chengde

Keizerlijke paleizen in Chengde

Chengde China

  • Overzicht
  • Exclusief
  • Kaart
Reisschema: Chengde
Reisduur: 3 dagen/2 nachten
Reissom: vanaf € 149,- p.p. bij 2 personen
Inclusief: o.a. transfers bij aankomst en vertrek

✓ Buitenverblijf keizers Qing-dynastie
✓ Zomerpaleis en omliggende tempels
✓ Weinig toerisme

  • maaltijden

  • fooien

  • optionele excursies en entreegelden

  • treinreis naar Chengde en vervolgreis

Putuo Chengde

Putuo Zongshan Tempel in Chengde

Dag 1 – Aankomst in Chengde

Vaak arriveer je in Chengde vanuit Beijing. We boeken een transfer voor je naar het hotel. In de stad hebben we een leuk hotel in Chinese stijl gevonden waar je je snel thuis zal voelen. (dit hotel is enkel geopend in de zomerperiode, in de winterperiode boeken we een wat groter hotel voor je). Gebruik de rest van de dag om de stad te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige Putuo Zongshan tempel. Een van de acht tempels die het zomerpaleis omringen.

Chengde Summer resort

Chengde Summer resort

Dag 2 – Chengde

Vandaag heb je heel de dag de tijd om op eigen gelegenheid het zomerpaleis te gaan bekijken. Regel bij het hotel een taxi naar de ingang en vervolgens kan je de weg makkelijk zelf vinden. Er rijden busjes door het park heeb om het vervoer wat makkelijker te maken. Hiervoor betaal je bij de entree een toeslag van een paar Euro.

Het zomerpaleis is enorm en als je het hele complex inclusief alle tempels wil bezoeken red je dat niet in een dag. Het busje wat door het complex rijdt doe de belangrijkste bezienswaardigheden aan die je wel in een dag kan bezoeken dus onze tip is om hier zeker gebruik van te maken. Al is het maar om wat minder te lopen!

Trein naar Chengde

Trein naar Chengde

Dag 3 – Chengde vertrek

Vandaag reis je weer verder. Verreweg de meeste reizigers gaan eerst terug naar Beijing om van daaruit door te reizen. We boeken een transfer naar het staion of de luchthaven.

Wat wordt je volgende bestemming? Datong of Pingyao liggen niet ver buiten Beijing en binnen een dag kan je hier naartoe vanuit Chengde.

Jouw koffer bevat nu:

De bouwsteen is toegevoegd aan je reisplan