Plan jouw reis met hulp van onze reisfanaten

Bouw je eigen China-reis

… en leer China kennen. Een land van uitersten, geworteld in eeuwenoude cultuur, maar wel gangmaker in de sneltrein van de wereldeconomie. Waar ossen ploegen naast hypermoderne wolkenkrabbers. Meer dan een miljard Chinezen verruilden Mao voor een mobieltje. Tijdens je China rondreis slaap je in traditionele hutong hotels met eigen binnenplaats en sfeervolle lodges met uitzicht op rijstvelden en karstbergen. Wij regelen ook het vervoer voor je. Je maakt handig gebruik van onze kennis en reiservaring, maar plant wel zelf je rondreis door China.

Stel je eigen China-reis samen

Voor reizigers, door reizigers

Reis door China buiten de gebaande paden. De leukste plekjes die we kennen, hebben we vast voor je op een rij gezet. Dit in de vorm van ‘bouwstenen’: korte China reizen van een aantal dagen, die je kunt combineren zoals je wilt. Je beleeft steeds opnieuw iets bijzonders terwijl de bijbehorende overnachtingen en het vervoer al zijn geregeld. Eerst inspiratie? Kijk dan bij de complete China rondreizen die wij alvast hebben samengesteld.

Ontdek het echte China

Je China rondreis wordt bijzonder. Je klautert over ruige stukken Chinese muur en gaat met je gids op foodsafari door de hutong straatjes in Peking. Je mixt je eigen theemelange en bezoekt drukke tempels waarop je de grote groepen Chinese reizigers maar nauwelijks ontwijkt. Gelukkig zijn de zen tuinen net zo rustig als je zou verwachten. Is het berglandschap spectaculair en de keuken beslist  ‘avontuurlijk”. En dan hebben we het over de taalbarrière nog niet gehad. Maar ook met handen en voeten kom je dichterbij het echte China. > meer inspiratie voor je China vakantie.

China reizen - pandabeer

Wij helpen je op weg

Net zo enthousiast als wij? Anouk & Danny, onze China-experts, helpen je graag bij het samenstellen van je individuele China rondreis. Ze geven je advies over de route, vlucht of lokaal vervoer. En vertellen je eerlijk wat je kunt verwachten. Over de minder leuke dingen die je soms tegenkomt, zoals grote drukte, gebrekkige hygiëne of luchtvervuiling, maar ook over bijzondere ervaringen en ontmoetingen.

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

 

 

 

Riksja Travel

Riksja China maakt deel uit van Riksja Travel, een club van enthousiaste reizigers die je meenemen op een reis naar het hart van je bestemming. Kijk voor meer informatie over ons op Riksjatravel.nl.

  

Volg ook ons China reisblog 
Wij vinden het leuk om je te inspireren met onze eigen reiservaringen en om actuele nieuwtjes met je te delen. Zo lees je er onder meer ons actuele advies over een reis naar Hong Kong.

Lees voor nog meer China-inspiratie ons blog met 10 redenen om naar China te reizen.